Співачка Наталя Могилевська мала роман із українським продюсером Олександром Ягольником. Однак їхнє спільне життя не склалося, і сам продюсер пояснив в ефірі програми "ЖВЛ", чому так сталося.

За його словами, їхнє кохання було пристрасним і спалахнуло з першого погляду. Він стверджує, що саме йому вдалося зробити Могилевську зрозумілою широкому загалу. Співачка та продюсер все ділили навпіл – житло, плани і пісні. Батькам Ягольника Наталя дуже подобалася, а сам чоловік кохав її без тями і не скупився на яскраві жести.

«Я віддавав все, от все, що в мене було. Якби треба було життя віддати, я б віддав життя, не задумуючись, настільки я кохав. У нас було усе, що можна згадувати зі словом "Вау"», - стверджує він.

Однак згодом до Могилевської прийшли слава, визнання і великі гроші. Втім, Ягольник стверджує, що й не думав заробляти на коханій жінці.

«Можливо, мене засліплювало кохання… Про гроші я не думав. Рівень доходів - це був річний бюджет клубу "Динамо" на той момент», - розповів продюсер.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Він вирішив одружитися із Наталею і придбав до моменту каблучку. Однак перед тим, як освідчитися, завів розмову про гроші.

Кохана відповіла, що, раз пісні писалися через любов до неї, то про гроші за них і не йдеться.

«Я пішов від неї і викинув цю каблучку по дорозі додому в озеро. Я зрозумів, що, напевне, я ніколи не знав цю людину», - зізнався Ягольник, зазначивши, що їхній роман стрімко закінчився.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".