В Україні почали діяти нові штрафи за водіння в нетверезому вигляді.

Ті водії, які встигли «набедокурити» до півночі, відбулися значно меншими штрафами, ніж їх «колеги», яким не пощастило попастися правоохоронцям вже після 00:00. Про це розповіли в телеграм-спільноті «Одеса як вона є».

"З сьогоднішнього дня набули чинності нові штрафи для водіїв, найсуттєвішим з яких стало підвищення штрафу за п'янку", - нагадали автори повідомлення.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

За їхніми словами, нові збільшені штрафи набули чинності о 00:00, а вже на початку другої ночі у Львові водія "оформили" на 71 тисячу гривень.

З цієї суми - 20 тисяч гривень за керування транспортним засобом без прав, 50 тисяч гривень - за п'яне водіння втретє. Сюди ж додали позбавлення прав на 10 років, а також можливе вилучення автомобіля.

Нагадаємо, біля міста Кашице рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив у жахливу аварію. Серед загиблих багато громадян України.

Як повідомляв Знай.uа у Польщі сталася смертельна ДТП з українцями: 6 загиблих і багато поранених.

Також Знай.uа писав, у Києві чоловік спробував обігнати поїзд і залишився без ніг. Інцидент стався 4 березня близько 16:00. Як повідомляється, чоловік якимось чином опинився під поїздом, і йому відрізало ноги.