У Києві горе-водій влаштував ДТП з припаркованим автомобілем і влаштувався спати посеред дороги. Про це написали в співтоваристві dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, водій був п'яний-він не тільки ніяк не відреагував на аварію, але і не міг встояти на ногах.

"П'яний водій на червоне світло, через подвійну суцільну в'їхав у припаркований автомобіль Hyundai! Послав всіх поліцейських і швидку допомогу на "три букви", при цьому чотири години не міг піднятися на ноги, так як стан був критично п'яний!",- повідомляють автори поста.

"Міг би і вбити когось, а потім би приліг поруч відпочити. Таких треба карати по всій строгості, щоб іншим не повадно було так відпочивати», «Треба у п'яниць забирати права на 10 років, тоді буде толк, а штраф - це насмішка, закон треба», «сяде за кермо відразу ж, як прокинеться. Адже він в Україні живе. Цим все сказано», - обурюються в коментарях кияни.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Алкаші тупо плюють на закон. Може, державі все-таки показати яйця і зробити щось з цим?!", "Зате не втік, ймовірно прочитав про посилення відповідальності за залишення місця ДТП. Згадав "Вкрав, випив - у в'язницю, романтика»", "Втомився чоловік, такий стрес пережити!", "Відзначав початок посту. Цікаво, з кошиком піде до церкви ковбасу святити?",- додають інші коментатори.

Нагадаємо, біля міста Кашице рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив у жахливу аварію. Серед загиблих багато громадян України.

Як повідомляв Знай.uа у Польщі сталася смертельна ДТП з українцями: 6 загиблих і багато поранених.

Також Знай.uа писав, у Києві чоловік спробував обігнати поїзд і залишився без ніг. Інцидент стався 4 березня близько 16:00. Як повідомляється, чоловік якимось чином опинився під поїздом, і йому відрізало ноги.