Радіоведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін розповів, як 16 років тому приїхав підкорювати столицю. Відповідний пост він опублікував на сторінці в Facebook.

"16 років у Києві! 17 березня 2005 року четверо друзів переїхали до Києва. Три місяці жили в справжньому сараї на Дарниці (квартирою це не назвеш)», - зізнався популярний радіоведучий.

Він додав, що на пошуки нової роботи після переїзду йому знадобилося три місяці.

«А Київ був максимально непривітний. Але потім я його переборов. У цьому місті Я закохався, одружився, в цьому місті і розлучився. У цьому місті народився мій син! А ще в цьому місті були і злети, і падіння!» ,- додав ведучий, зізнавшись при цьому в любові українській столиці, що випробувала його на міцність.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"З річницею! Нових відкриттів і перемог там, де ви!", "Всі з чогось починали і досягли того, чого бажали", - коментують пост фанати.

"Старий, я теж спочатку в сараї жив. Тільки у мене не було можливості повернутися туди, звідки я приїхав. Олл ін, як то кажуть. І ставка зіграла", "Ти його полюбив, а не переборов", - додають інші.

Нагадаємо, що Юрій Ткач, Ігор Ласточкін та Юрій Горбунов зворушливо звернулися до українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль заткнула Потапа за пояс, знадобилося всього 10 секунд.

Також Знай.uа писав, що повна, висока і з короткою стрижкою: українці оніміли від зовнішнього вигляду " Тіни Кароль"