У Києві на Русанівці помітили людей, які каталися каналом на шматку льоду. Про це повідомили в телеграм-каналі «Х**вий Київ».

Як зазначається, за всім, що відбувається на воді, спостерігають байдужі перехожі.

«Кінчені людці. І ті, хто пустився в плавання, і ті, хто спостерігає. Якраз нічого дивного. На Русанівці зробив невтішні висновки», пише користувач із ніком "Bogdan".

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

На відео – двоє осіб, які перебувають на самому краєчку досить невеликого шматку льоду, що пливе каналом. Враховуючи той факт, що температура повітря в столиці останнім часом тримається на позначці із знаком «плюс», подібні розваги можуть бути небезпечними для життя.

У ДСНС постійно закликають українців не нехтувати правилами безпеки та не легковажити, перебуваючи на льоду чи поблизу водойм.

Нагадаємо, раніше Прикута ланцюгом пара харків'ян промучилася пліч-о-пліч місяць: "Часто сваримося"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Харківський медик показав жахи переповнених лікарень: "діти на апаратах, кисню в обріз"

Також «Знай.uа " писав, що Маленька харків'янка ледь не позбулася пальців у школі, вчителі відмахнулися- " переживе"