У Києві батьки учнів однієї зі шкіл скаржаться на те, що їх змушують оформлювати картки «ПриватБанку» для оплати харчування дітей. Про це повідомили в спільноті «Батьки SOS» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, йдеться про столичну школу № 250. Там батькам повідомили, що за харчування в шкільній їдальні діти відтепер зможуть розраховуватися виключно картами «ПриватБанку».

При цьому відкрити рахунок можна лише у певному відділенні, а картками інших банків чи готівкою розраховуватися нібито не можна. Ті ж діти, які карток не мають, повинні брати їжу із собою з дому.

«Все це - в рамках якогось соціального проекту по харчуванню. Деталей нам не повідомили, з усіма питаннями відправляють знову ж таки до співробітника «Привату»… Чи є правомірною заборона школи сплачувати за обід картками інших банків (бо якщо дитина залишається на ГПД, їсти їй більше нема де)?», - запитує автор повідомлення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

«Карта - це зручно. Але обмеження «лише Приват» - це щось мутне», «Моя сільська школа була пілотною в Україні, де реалізовувався такий проект. Так, «Приват» сильно витратився на нас тоді: турнікети, банкомат, термінал в селі. Так, просили завести картки і розплачуватися «Приватом». Але можна було платити будь-якою карткою», - пояснюють у коментарях.

«А це взагалі законно - заборона брати готівку? Здається, карти - це тільки вибір оплати. але ніяк не єдина опція», - сумніваються інші коментатори.

Нагадаємо, раніше Прикута ланцюгом пара харків'ян промучилася пліч-о-пліч місяць: "Часто сваримося"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харківський медик показав жахи переповнених лікарень: "діти на апаратах, кисню в обріз"

Також «Знай.иа " писав, що Маленька харків'янка ледь не позбулася пальців у школі, вчителі відмахнулися- " переживе"