Стало відомо про те, що в київських супермаркетах АТБ з'явилася супер-екологічна новинка. Якими тепер будуть пакети.

Таким чином повідомляється, що тепер в мережі супермаркетів АТБ можна буде придбати біорозкладані пакети, і складатися вони будуть з кукурудзяного крохмалю.

Про це розповів генеральний директор АТБ Борис Марков на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. За його словами, тренд на екологічність на сьогоднішній день один з найбільш значущих у світі.

Він проникає в усі сфери життєдіяльності, а також здатний сформувати Сучасні споживчі патерни.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Починаючи з понеділка, 15 березня у всіх магазинах торгової мережі АТБ почали продавати Еко-пакети, які виготовлені з кукурудзяного крохмалю, з додаванням полімолочной кислоти.

Пакет має властивість повністю розкладатися всього за 12 місяців, якщо помістити його в грунт, і при цьому, це не завдає ніякої шкоди навколишньому середовищу.

"Зазначу, що це не перший наш проект з впровадження Еко-упаковки, який ми реалізовуємо останнім часом. З Квітня 2019 року ми повністю перейшли на реалізацію «зелених пакетів» з біорозкладною добавкою d2w™ у своєму складі» - пише чоловік у своєму пості.

Раніше повідомляли, харків'янам впарили торт з "сюрпризом" на День закоханих: ледь не повечеряли склом.

Як повідомляв Знай.ua , українцю продали пакет замість булочки зі згущеним молоком: "над начинкою потрібно попрацювати".

Знай.ua писав, бездомні хвостики змушені боротися за свої життя в суворі морози: "не проходь повз".