Стало відомо про те, що в Києві облаштують набережну і запустять прогулянковий теплохід. Курсуватиме він з правого на лівий берег.

Таким чином повідомляється, що в Києві зроблять ще одну набережну на Лівому березі, і розташовуватися вона буде поруч з торгово-розважальним центром River Mall.

Крім того, після того як вона буде відкрита, там запустять прогулянковий теплохід. Про це розповівши генеральний директор ТРЦ River Mall Дмитро Волошко.

River Mall, фото: вільне джерело
River Mall, фото: вільне джерело

Знаходиться біля станції метро "Осокорки", на Дніпровській набережній, і незабаром простір буде вдосконалено.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

З'явиться набережна з аквазонами і зонами відпочинку. Трохи пізніше планують додати теплохід для прогулянок по Дніпру.

River Mall, фото: вільне джерело
River Mall, фото: вільне джерело

Він курсуватиме від Річкового порту, що на Поштовій площі, і аж до самого ТРЦ. Прогулянка буде займати приблизно 45 хвилин.

Пасажири зможуть проплисти по водах річки, після чого зайнятися шопінгом і повернутися назад.

За словами Дмитра, ТРЦ планують перетворити на громадський простір, а не просто місце для покупок і розваг.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що під Одесою бурхливе море поглинуло 16-річного героя: "рятував друзів..." Під Одесою в морі потонув шістнадцятирічний підліток. Намагався врятувати інших.

Як повідомляв портал Знай.ua у Харкові подруга Зайцевої "скупалася" в річці: "кішка винна" У Харкові на набережній дівчина на автомобілі KIA знесла на великій швидкості огорожу і опинилася у воді.

Також портал Знай.ua писав, що у Запоріжжі дитина впала в колодязь-задихалася і відчайдушно боровся за життя: "я тут, матуся!"