Відомо про те, що відома українська співачка Джамала порадувала фанатів новими знімками з синами.

Таким чином повідомляється, що вона там розповіла про те, як перестала годувати грудьми молодшого сина. Сталося це, коли Селіму було всього 8 місяців.

На той момент вона вже використовувала кисломолочний прикорм, який не потрібно поступово давати дитині і дивитися на реакцію.

Коли малюк вперше спробував сирок, йому шалено сподобалося, і так вони поступово відмовилися від годування грудьми.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Тепер він постійно ситий, і щасливий. А якщо Щаслива дитина, то щаслива і мама, як розповідає Джамала.

Тепер у неї є трохи більше часу на себе, і на музику.

На знімках вона демонструє, як годує маленького синка, поки старший бігає по квартирі. На другій же фотографії вони вже зібралися всі разом. Старша дитина спостерігає за тим, як братик їсть.

Нагадаємо, що Джамала розповіла, як це, увійти в топ - 100 найуспішніших жінок України. Відома українська співачка і переможниця пісенного конкурсу «Євробачення» Джамала знову порадувала фанатів новим знімком.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джамала, яка нещодавно народила другого сина, показала фанатам свою сім'ю. Відповідні знімки вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram.

Також Знай.ua писав, що Джамала розповіла про своє материнство Каті Осадчій. Про це співачка повідомила в сюжеті шоу "Світське життя".