Стало відомо про те, що МОЗ закликало Київ і Вінницьку область посилити карантин. Все через збільшену статистику захворюваності.

Таким чином повідомляється, що за словами міністра охорони здоров'я, вони зараз знаходяться найближче до переходу на червону зону.

У зв'язку з цим, Київ і Вінницьку область просять посилити контроль щодо дотримання карантину. Про це заявив глава МОЗ Максим Степанов під час свого чергового брифінгу.

Які саме це будуть обмеження-поки що невідомо.

Нагадаємо, що в помаранчевій зоні зараз знаходиться Київ, Вінницька область, Донецька, Київська, Львівська, Миколаївська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька та Черкаська.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У Красній як і раніше залишається Чернівецька, Івано-Франківська, Житомирська та Закарпатська. У зеленій зоні зараз немає нікого.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції було підтверджено вже 1 477 190 випадків зараження. За добу зафіксували 9 642 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Видання Bloomberg повідомляє, що все ж невідомо, коли сталися смерті. Норвегія надала одну дозу для 42 тисяч чоловік і згодом зосередилася на особливих категоріях, включаючи літніх людей.

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Також Знай.uа писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.