Стало відомо про те, що маленькій Насті потрібні гроші на операцію за кордоном. Сім'я не може впоратися самостійно.

Таким чином повідомляється, що через свою проблему, Настя перенесла вже п'ять операцій, і цього мало. Дитині слід пережити ще один операційний стіл, і тільки тоді у неї буде шанс на повноцінне життя.

Хвора дитина, фото: ТСН
Хвора дитина, фото: ТСН

Про це повідомляє Інформаційний портал ТСН.

У Мізрахієвої Насті естрофем сечового міхура, двосторонній пієлонефрит, а також двостороння піелоектазія.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео

Намагалися їй допомогти лікарі з України та Сербії, але проблеми залишилися. Їй постійно доводиться пити антибіотики і уросептики.

Допомогти їй може ще одна операція в Сербії.

Її вартість становить 14 тисяч євро. Це непідйомні гроші для батьків, а зібрати потрібно до червня.

Швидка допомога, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Швидка допомога, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Нагадаємо, що під Львовом у розпал пандемії закривають лікарню, куди їхали з 22 сіл - "Рабсилі це не потрібно". Такі дії влади пояснюють "оптимізацією«, зазначають у спільноті» Варта 1" у соцмережі Facebook.

Як повідомляв портал Знай.ua, жінка розкидала фотографії хлопчика на кладовищі заради "помсти":"всіх нас" зведе в могилу".

Співробітник кладовища вийняв з могил фотографії і відніс їх до церкви. На фото зображена дитина в зимовому одязі, поверх фотографій був намальований чорний трикутник.

Також Знай.ua писав, що у Маріуполі п'яна мати другокласника побила співробітників школи і намагалася виламати двері до навчального закладу.