Стало відомо про те, що в Києві двоє людей померли після ДТП з позашляховиком. Перші подробиці з місця аварії.

Таким чином повідомляється, що в ніч на понеділок, 15 березня в Києві сталася ДТП. Жертвами стало відразу дві людини, як повідомили на сторінці Київ Оперативний в соціальній мережі Facebook.

На місце прибули співробітники правоохоронних органів, які почали перевіряти водія на тверезість. Поліцейський прилад показав, що у нього сильне алкогольного сп'яніння, 2,05 проміле.

Аварія в Києві, фото: вільне джерело
Аварія в Києві, фото: вільне джерело

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Сталася трагічна подія на перехресті Романа Шухевича та бульвару Перова, що на столичній Троєщині.

Автомобіль Toyota зіткнувся з легковиком Skoda, водій якого і пасажир помер на місці від отриманих травм.

Аварія в Києві, фото: вільне джерело
Аварія в Києві, фото: вільне джерело

Винуватець ДТП, уродженець Почапинців, Вінницької обл., пан Губрій Василь Сергійович, 1992 року народження, до 2018 року працював у поліції охорони Вінницької області.

Після аварії Василь був затриманий в порядку статті 208 КПК України.

Нагадаємо, біля міста Кашице рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив у жахливу аварію. Серед загиблих багато громадян України.

Як повідомляв Знай.ua, у Польщі сталася смертельна ДТП з українцями: 6 загиблих і багато поранених.

Також Знай.ua писав, у Києві чоловік спробував обігнати поїзд і залишився без ніг. Інцидент стався 4 березня близько 16:00. Як повідомляється, чоловік якимось чином опинився під поїздом, і йому відрізало ноги.