Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, чого очікувати українцям від погоди в другу половину березня.

Таким чином повідомляється, що у вівторок західна і південна частини України будуть під впливом циклону під назвою Marius, який зараз над Балканами. Його атмосферні фронти приведуть в цю частину України дощ, а на захід ще й мокрий сніг.

Решта території України у вівторок, 16 березня буде під підвищеним атмосферним тиском. Східний антициклон не пропустить вологе повітря на північ, схід і центральну частину України, так що опадів не очікується.

Температура протягом дня буде теплою, від 4 до 10 градусів тепла в середньому. На півдні так і зовсім до 12 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У вівторок в столиці очікується тепла погода, від + 7 до + 9 градусів, хоч буде і хмарно.

Тиждень в Україні буде прохолодним, вологим і вітряним. Наталка Діденко пообіцяла, що як тільки з'явиться прогноз про потепління, відразу повідомить передплатникам.

Нагадаємо, експерти розповіли, яким буде перший місяць весни. Як відзначають експерти, Березень 2021 року може виявитися абсолютно непередбачуваним. Подробиці з'ясовували Знай.ua.

Як повідомляв портал Знай.ua, народний синоптик Леонід Горбаль розповів, коли в Україну прийде весна

Також Знай.ua писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Як відзначають кліматологи, мінімальне підвищення - це на півтора градуси.