Стало відомо про те, що в столиці збираються запустити нову приміську електричку під назвою City Express.

Таким чином повідомляється, що пустять її на маршрут з понеділка, 15 березня. Курсувати електропоїзд буде в піковий час як вранці, так і ввечері.

"Укрзалізниця" запустила модернізовану електричку за маршрутом Святошино-Буча. Трохи пізніше вони з'являться і в інших містах України, зокрема, в Дніпрі, Одесі та Харкові. Про це розповіли в сюжеті «Сніданку з 1+1».

Перша електричка відправлятиме зі станції "Святошино" о 5:54, і прибуватиме на станцію «Буча» о 6:17. Зупинятися він буде на станціях "Біличі»та "Ірпінь".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Наступні рейси відправлятимуться зі станції "Святошин" в 6:58, 8:23, 17:30, 18:34, 19:38.

У зворотному ж напрямку перший поїзд відправлятиметься о 6 :27, і далі о:31, 8:56 та о 18:03 та 19: 07.

Нагадаємо, Львівський вокзал перетворили на смердючий смітник: зганьбили "обличчя" Галичини. Відповідний пост з прикріпленими фото з'явився на Facebook-сторінці "гарячої лінії міста Львова".

Як повідомляв "Знай.ua", " Укрзалізниця" пересадить городян у новенькі вагони з пультами управління: 3 млрд на вікна і туалети. Був оголошений тендер на закупівлю ста купейних вагонів. Про це йдеться на сторінці тендеру в системі ProZorro.

"Знай.ua" писав, незважаючи на сніг у вагонах "Укрзалізниця" встановлює камери і обіцяє нагодувати дітей: "Оновлення, капітальне…"