Стало відомо про боротьбу Українки з агресивною хворобою. Тепер Ольга просить допомоги у всіх небайдужих.

Таким чином повідомляється, що Йолкіна Ольга звернула увагу на свою родимку ще в 2012 році. Вона сильно відрізнялася від інших.

На той момент жінка була вагітна, тому вся турбота була малюкам. Народилося відразу дві дитини, і найближчі кілька років на родимку Ольга не звертала увагу.

Ольга Йолкіна, фото: ТСН
Ольга Йолкіна, фото: ТСН

Про це повідомляє Інформаційний портал "ТСН".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У 2017 році вона зрозуміла, що та сама родимка свербить і поколює. Після цього вона звернулася до лікаря, де їй сказали, що це схоже на меланому. В результаті діагноз був підтверджений.

Лікарі почали робити все можливе, щоб зупинити поширення. Вона була прооперована в Ізраїлі, і в наступні три роки все складалося добре. Здавалося, що хвороба відступила.

Але, як розповів чоловік Ольши, хвороба повела себе не типово, і знову почала прогресувати. Було виявлено метастази під шкірою і в лімфовузлі.

Лікарі порекомендували пройти ще одну операцію, а після цього призначать курс лікування.

Препарати, які збираються використовувати, дають шанс на одужання, але, ціна захмарна. У рік потрібно віддати близько двох мільйонів гривень.

Тому жінка потребує допомоги всіх небайдужих.

Нещодавно ми повідомляли, що житель Здолбунова Дмитро Якубець кілька років чекав пересадку нирок. Лікарі діагностували у хлопчика хронічну ниркову недостатність 4 ступеня, полікістоз нирок, фокально-сегментарний гломерулосклероз і Anca-асоційований васкуліт.

Як повідомляв портал "Знай" , до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Також "Знай" писав, 14-річна школярка доглядає за хворою на рак мамою, дитинство вкрадено: "я їй потрібна"