Відома українська співачка Alyosha показала фанатам нове романтичне фото з чоловіком Тарасом Тополь. Знімок з'явився вже на сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що співачка не так часто публікує фотографії з чоловіком, тому для фанатів це чи не свято. На знімку Alyosha з'явилася з Тарасом Тополь, лідером групи "Антитіла".

На новій фотографії дівчина в обтягуючій кофті бежевого кольору, а волосся укладені в локони.

Коханий чоловік Тарас Тополя ніжно приобняв свою дружину, і заусміхався. Подружжя проводять час разом, і видно, що це приносить їм чимале задоволення.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Танцювала Тополі із вітром на світанку... І про що ті колишуться віти кожним ранком? Під Тополею тою я мрії плекала. Ой, мамо, як сильно доня твоя покохала!" - підписала пост в Instagram співачка Alyosha.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова та Світлана Тарабарова.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю прийнявши рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань. Подробиці їхнього особистого життя.