Стало відомо про те, що в Києві чоловік ветеран затриманий банду «золотих ручок». Продовжують грабувати незважаючи ні на що.

Таким чином повідомляється, що в столиці були затримані злодії із Закарпаття. Спіймав з чоловік ветеран, якого, до слова, вони і намагалися обнести.

На щастя, він це вчасно помітив, і зловив їх на гарячому. Після цього він викликав співробітників правоохоронних органів.

Банда "золотих ручок", фото: Муніципальна варта
Банда "золотих ручок", фото: Муніципальна варта

Що відбувалося далі - не повідомляється. Затримали їх, або ж опустили після дачі показань, як це зазвичай і буває, теж невідомо.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто відзначити, що незадовго до цього, в Києві вберегли дівчину від пограбування. Зробили це прості перехожі поруч зі станцією метро»Олімпійська". Центр міста.

Злодійки оточили дівчину на зупинці і намагалися обікрасти. На щастя втрутилися очевидці і все закінчилося благополучно. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, раніше У Львові банда " золотих ручок "в масках напали на чоловіка, у якого є очі:" вони грабують!".

Про це на своєму youtubе-каналі повідомив львів'янин Олег Єлісєєв.

Як повідомляє портал "Знай.ua" По Львову носиться банда золотих ручок, будьте насторожі: "чого кричиш, тебе грабують?"

Про це у спільноті "Варта-1" у соціальній мережі Facebook написала львів'янка Олена Борзик.

Також "Знай.ua" писав, що Банда "золотих ручок" обікрала франківчанку на очах у всіх: вирвали пенсію і втекли.

Про це повідомили на YouTube-каналі "Frankivsk112".