Стало відомо про те, що підозрюваний у вбивстві і згвалтуванні Марії Борисової намагався вчинити суїцид. Що про це відомо.

Таким чином повідомляється, що поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві і згвалтуванні семирічної дівчинки Марії Борисової.

Про це повідомив голова Національної поліції Ігор Клименко.

Для того, щоб його затримати, їм довелося зібрати до деталей всі докази, а також отримати попередні результати експертиз.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто нагадати, що маленьку дівчинку спочатку шукали чотири дні по всьому селу, а потім знайшли мертвою в мішку. На ній були явні сліди насильства і удушення.

У колі підозрюваних опинилися всі жителі села, бещино. Слідство опитало людей, і вони пройшли детектор брехні.

Був знайдений ймовірний вбивця і ґвалтівник. Коли співробітники правоохоронних органів прийшли до нього додому, той лежав без свідомості з перерізаними венами. Поліцейським вдалося врятувати чоловіка.

Нагадаємо, що український шкільний підручник виправдовує ґвалтівників. Жінка надала кілька фотографій нутрощів книги і заявила, що "основи здоров'я" вчать 8-класників принципу "самі винні".

Як повідомляв портал Знай.ua, репер з дружиною накачували 100 дівчат наркотиками і брали силою. Повідомляється, що нещодавно 42-річна бізнесвумен і артистка Сабріна Патерсон поділилася зі ЗМІ історією, як її шлях розійшовся з репером T. I і його дружиною.

Також Знай.uа писав, що українські прикордонники знешкодили небезпечного злочинця з бази Інтерполу.