Стало відомо про інцидент, який стався в столиці. Чоловік на ім'я Алік крав велосипеди.

Таким чином повідомляється, що новина про це була опублікована на сторінці Київ Оперативний в соціальній мережі Facebook. Там запостили його фотографію, і розповіли трохи про нього.

Сталося це в неділю, 15 березня. Небайдужі громадяни зловили його на крадіжці велосипеда.

При цьому, при обшуку, в гаражі чоловіка на ім'я Алік були знайдені і інші велосипеди, який він вкрав.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Там він їх перефарбовував, щоб потім, по всій видимості, збути.

Коментарі під постом, фото: скіншот
Коментарі під постом, фото: скіншот

У коментарях люди почали писати:» Чувака з таким виразом обличчя потрібно зрозуміти і пробачити«,» Не будь як Алік«,»це він для #зе великі збирає".

Що з ним робитимуть далі, поки що не повідомляється.

Нагадаємо, голодні та нахабні закарпатці почали красти у школярів. За фактом злочину в поліції відкрили кримінальне провадження. Слідство у справі триває. Повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Також портал Знай.ua писав, що мера Тернополя надала підловили на мерзенній схемі з поліцією: "вкрали парк?" Мерію Тернополя викрили у змові з правоохоронцями. Метою змови стало виділення ділянки в одному з парків міста для подальшої забудови.

Також портал Знай.ua писав, що у Мукачеві Ювелірний магазин забомбили камінням: "чи то псих, чи то нудно" Вандала зафіксували камери.