Під Житомиром у місті Новоград-Волинський 31-річна жінка народила двійню викликавши передчасні пологи. Після породілля позбулася новонароджених дітей.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Житомирської області.

Відомо, що в поліцію звернулася односельчанка жінки, яка повідомила, що та тривалий час була вагітною, але в один момент ознаки вагітності зникли, проте немовлят ніхто не бачив.

"Під час перевірки інформації попередньо встановлено, що 31-річна жінка на шостому місяці вагітності вирішила позбутися дітей. З метою вчинення злочину в лютому цього року самостійно прийняв медичний препарат, викликавши штучні пологи, а новонароджених двійнят сховала в підсобному приміщенні свого домогосподарства”– повідомили у відомстві.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Повідомляється, що горе-матір раніше була позбавлена батьківських прав щодо своїх 7 дітей.

Місцева прокуратура проводить процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вбивства матір'ю своїх новонароджених дітей (ст.117 Кримінального кодексу). Досудове розслідування триває.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українка викинула новонароджену дитину в туалет, копи обімліли: "нічого не скажу"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Горе-мати кинула однорічну дочку вмирати в порожньому будинку: повернулася через 10 років і обімліла

Також «Знай.иа " писав, що 12-річна школярка розповіла, хто справжній батько малюка і вразила зізнанням: "надивилися фільмів"