У Києві раптово помер 27-річний вихованець футбольної школи донецького "Шахтаря", ексгравець юнацької збірної України Ростислав Багдасаров.

Про це повідомили в пресслужбі футбольного клубу.

Причини його смерті поки невідомі, проте можливо це були проблеми з серцем, повідомили в "ПРОФУТБОЛ Digital" в Інстаграм.

"У нього були проблеми з серцем. Через них він завершив професійну кар'єру в 2017 у віці 24 років",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ростислав Багдасаров виступав за "Шахтар-3". 2015 року захисник перейшов до "Колоса", звідки через півроку перебрався до "Сталі", у складі якої дебютував у вищій лізі. Останньою командою Ростислава був "Колос", який він покинув у 2017 році через проблеми зі здоров'ям. Після завершення кар'єри Ростислав жив у Києві.

Нагадаємо, у Львові помер відомий футболіст і тренер Роман Покора.

8 березня на 74 - му році життя зупинилося серце одного з найвідоміших львівських та українських фахівців футболу, колишнього півзахисника "Карпат" Романа Михайловича Покори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юний футболіст загинув через безглузду випадковість: лікарі не змогли врятувати

Як повідомляє портал «Знай.иа» Помер о 21: півзахисник італійського клубу пішов з життя в розквіті сил

Також «Знай.иа " писав, що На Прикарпатті помер легендарний колега Лобановського: його знав весь союз