У Києві п’яний чоловік, який представився журналістом Першого Національного телеканалу, став винуватцем подвійної ДТП. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Бухий «журналіст» Першого Національного вчинив подвійну ДТП. По проспекту Правди, зі сторони Василя Порика у бік Газопровідної, рухався водій Subaru. Водій десь добряче нализався оковитої, а тому нормально їхати не міг - спочатку в‘їхав в автомобіль Honda, який рухався у попутному напрямку, а потім вискочив на зустрічну смугу, де зіткнувся із BMW», - розповіли у спільноті.

Як зазначається, внаслідок аварії був лише один постраждалий – сам горе-водій, який стверджував, що його підрізали. Сам він назвався журналістом відомого каналу і запевняв, що присутні перешкоджають його професійній діяльності.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Якби не видавав із себе великого техаського ковбоя і користувався паском безпеки - він би також не постраждав, але то не «пацанська тєма»», - додали автори посту.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

За їхніми словами, водій Subaru намагався будь-яким чином уникнути відповідальності – «то у себе дув, граючи на Драгері, то казав, що йому погано, то вихвалявся якимись впливовими знайомствами, то скаржився на життя».

«На лобовому яскраво майорить знак "інвалід за кермом" далі "журналіст", фотограф молодець - показав однією картинкою всю суть "тєла"», - зазначають коментатори.

«Я перепрошую, чому після такого ДТП йому права віддали, ще й в цьому стані? Що і чому, хтось може підказати?», «І начебто пристойна людина. Це ж треба так нажертися…», - обурюються коментатори.

Раніше повідомляли, у Харкові легковик протаранив медиків на швидкій: "Везли маму з дитиною".

Як повідомляв Знай.uа, зміна правил розмитнення євроблях: українці придумали вигідний спосіб.

Знай.uа писав, у Києві дружок Путіна зловив миттєву карму на дорозі: "Таких пи*дитити треба!".