Під Києвом жінка познайомилася з «цікавим чоловіком», який виявився зовсім не тим, за кого себе видавав. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, все трапилося в місті Буча. Місцева мешканка познайомилася із чоловіком, який видався їй досить привабливим, і дала йому свій номер телефона. Через кілька годин наполегливий залицяльник із подарунками стояв на порозі її помешкання.

Жінка пустила його до себе на вечерю, проте в якийсь момент відволіклася. Скориставшись цим, новий знайомий обнишпорив будинок і встиг назбирати кілька тисяч гривень та майже півкіло золотих виробів.

Господиня дому почала обурюватися, на що грабіжник пригрозив їй розправою і втік.

Перелякана жінка одразу подзвонила до поліції та розповіла про злочин. Правоохоронці швидко вирахували хитрого «Казанову» - як виявилося, він вже прямував на наступну зустріч до такої ж довірливої жінки.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коли зловмисника затримали, він запропонував жертві вдягнути на себе всі поцуплені прикраси та вдвох піти до церкви, щоб їх «очистити».

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

«Вовк шукає самотніх зголоднілих вовчиць», «Ось дивлюся я на нього, і відчуваю, відразу довіру до нього прокидається. Такий типаж ...... ось святий Франциск, не менше», «Так, одинока жінка - це страшно, в першу чергу - для неї ж самої…», «Люди, а чому ви дивуєтеся, ви що, не бачите, який він сексі, будь-яка в хату запросить і попливе від флюїдів», - коментують подію українці.

Нагадаємо, що батькам "прогульників" школи погрожують поліцією: "Причину з'ясовуватиме майор"

Як повідомляв портал "Знай.uа", шахраї беруть онлайн-кредити на імена українців: як захистити себе і свої гроші

Також, "Знай.uа" писав, що школяр погрожував вбити вчителя: озброєного юнака заарештувала поліція