У Києві жінка, яка перебувала в стані сильного алкогольного сп’яніння, протаранила одразу чотири автомобіля, припарковані на узбіччі. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, прикрий випадок стався на вулиці Жилянській.

«Буха блонда побила 4 припарковані автівки», - розповіли у спільноті.

Прибулі на виклик поліцейські встановили, що жінка за кермом автомобіля марки BMW на доволі великій швидкості не впоралася із кермуванням і влетіла одразу в чотири припарковані автівки.

За словами очевидців, винуватиця ДТП ще й спробувала втекти з місця події, однак їй завадило заднє колесо її авто, яке забуксувало на слизькій дорозі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Перевірка на Драгері підтвердила припущення про те, що жінка п’яна – прилад показав 0,89 проміле алкоголю.

«Як дала б в голову... з ноги... розмовляти не вчили», «Зрозуміти і пробачити, на честь свята», «Надувателька кульок», «Права у таких ідіотів забирати!», - обурюються в коментарях мешканці столиці.

Нагадаємо, раніше У Харкові мажор задавив пенсіонерку на зупинці і відбувся умовкою

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові легковик знесла стовп, який впав на маршрутку з людьми: "підрізали"

Також «Знай.uа " писав, що Аварія на острівці в Харкові: після чотирьох місяців Коми померла жертва" дружка " Зайцевої з Єгипту