В цілому з діагнозом "коронавірус" сьогодні на стаціонарі перебуває 2 548 осіб, з них 14 - діти.

На Заході України ситуація з ковідом вкрай непроста, але "столиця поки тримається. Ми зараз знаходимося в "помаранчевій" зоні карантину". Про це під час онлайн-брифінгу в п'ятницю, 12 березня, заявив мер Києва Віталій Кличко.

Глава столиці нагадав, що вводити або не вводити локдаун - це рішення повинен приймати Кабінет Міністрів. Якщо більшість міст опиняться в" червоній " зоні, це може знову статися.

"Сьогодні в лікарнях столиці – найбільша кількість хворих коронавірусом з початку пандемії. Особливо тих, хто перебуває у важкому стані і потребує кисневої підтримки. Це тривожна тенденція", - підкреслив Кличко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Всього в стаціонарах сьогодні лікуються 2548 хворих, з них 14 дітей. 1689 пацієнтів - у важкому стані. Кисневу підтримку отримують 1978 осіб. Під апаратами ШВЛ - 38 хворих.

Нагадаємо, 2 березня, під час робочої поїздки в зону проведення операції Об'єднаних сил Володимир Зеленський зробив щеплення від коронавірусу вакциною Covishield, розробки Oxford/AstraZeneca.

В офісі президента розмістили відповідне відео і уточнюють, що глава держави зробив щеплення на території військового мобільного госпіталю № 59 в Сєвєродонецьку разом з військовими лікарями і захисниками.

Нагадаємо, раніше За відмову вакцинуватися-штраф: юристи назвали українцям головні ризики

Як повідомляє портал Знай.ua Головлікар Тернопільщини уколовся слідом за Зеленським і Степановим. Не варто забувати, що обов'язок по щепленнях є у певних категорій працівників.

Також Знай.ua писав, що "Побочка" від вакцин і нові області в червоній зоні-Максим Степанов озвучив, чого чекати українцям. Міністр прибув зі звітом до парламенту.