Стало відомо про те, як живуть арештанти в Київському СІЗР. Про це розповіли в прес-службі місцевої прокуратури.

Таким чином повідомляється, що прокурори Київської міської прокуратура провели перевірку в столичному СІЗО. Як же живеться там арештантам.

Були досліджені питання питання стосовно дотримання конституційних прав ув'язнених на належні умови утримання.

В результаті перевірки на сайті київської прокуратури розмістили фотофакти, які демонструють умови проживання арештантів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Почали проводити її в лютому, і були виявлені грубі порушення.

Там відсутні належні матеріально-побутові умови, щоб утримувати засуджених. Також переповнені камерні приміщення і відсутні власні місця в окремих ув'язнених.

Крім того, в камерах знайшли заборонені для використання ув'язненими предмети.

Нагадаємо, платні камери в СІЗО від 1699 до 12 тисяч гривень на місяць: як виглядають "спеціальні апартаменти". Про це йдеться в публікації на офіційній сторінці Мін'юсту в соціальній мережі "Facebook".

Як повідомляв портал Знай.uа, лук'янівське СІЗО перетворили на затишний хостел за рахунок арештантів. Такими успіхами похвалився міністр юстиції Денис Малюська на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Також портал Знай.uа писав, що у колонії під Харковом ув'язнені підсіли на голку. Про це розповіли в прес-службі Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації Міністерства юстиції.