Жителі столичного житлового масиву Троєщина перетворили місцеве озеро в погано пахне звалище. Про це розповіли в співтоваристві troeshchinainsta.

Зокрема, джерелом забруднення став місцевий ринок, продавці якого звозять до озера нереалізовані фрукти та овочі.

"Добрий день, це біля Алмазного озера. І це роблять продавці оптового овочевого ринку", - пише автор повідомлення.

"І що, що там овочі? Адже вони перегнивають», «Це не сміття, а добриво, якщо це чисто овочі без поліетиленових пакетів», «Органіка, перегниє. Добриво", - не бачать проблеми одні жителі району.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Ось з такою логікою у нас заср*те місто», - заперечують їм інші.

"Де вони кавуни знайшли взимку?", "Та там і відпочиваючі біля озера залишають не менше сміття, був минулої осені ніби на звалищі побував, добре, що проїздом», «Привезти назад і покласти біля центрального входу», - додають деякі члени групи.

Нагадаємо, що у Києві автомобіль спалахнув, як сірник, рятувальники примчали за хвилини:"весняний кастрик".

Також Знай.ua писав, що бійці Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Донецькій області врятували чоловіка з крижаної пастки.