Стало відомо про те, що в Києві знову випав сніг. Погода зіпсувалася практично по всій Україні.

Таким чином повідомляється, що кінець тижня в столиці запам'ятається погіршенням погоди. В Укргідрометцентрі заявили, що очікується складна погода. У країну увірветься атмосферний фронт з опадами, а також штормовим південним і південно-східним вітром.

Погода на 12 березня 2021 року, скріншот: Укргідрометцентр
Погода на 12 березня 2021 року, скріншот: Укргідрометцентр

Ось у столиці вже почав падати сніг. Роботодавців закликали зробити співробітникам короткий робочий день, а всіх жителів по можливості залишитися вдома, без необхідності не виходити на вулицю зайвий раз.

Київ, фото: Знай.uа
Київ, фото: Знай.uа

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Температура вдень очікується від -1 до 1 градуса тепла. Вночі ж буде мінусова температура, від 4 до 6 градусів. Вітер буде зі швидкістю 7-12 метрів в секунду.

На вихідних трохи потеплішає. Температура повітря вдень буде приблизно 8 градусів тепла, а вночі + 1. Ніяких опадів при цьому не очікується.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Кліматологи попередили, що підвищення температури повітря в такому темпі призведе до плачевних наслідків.

Як повідомляв Знай.ua, мороз взяв у полон Ніагарський водоспад, такого люди не бачили майже 200 років: доторкнися до історії. Про це стало відомо завдяки повідомленням Канадських журналістів.

Також Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті. Літо в 2021 може наступити вже в середині травня, хоча і закінчиться вже у вересні.