У Києві спіймали чергового маршрутника, який возив пасажирів, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння. Про це розповіли в співтоваристві «Київ зараз».

Як повідомляється, горе-водія спіймали на вулиці Виговського. На нього б не звернули уваги, якби він не потрапив в аварію. З другим водієм питання вирішили швидко-прибулим правоохоронцям учасники ДТП повідомили, що не мають один до одного жодних претензій.

Однак поліцейські звернули увагу на стан водія маршрутного автобуса-той був явно п'яний. Тоді чоловікові запропонували пройти тест на драгері.

В результаті Драгер показав 0,56 проміле алкоголю при максимально допустимій дозі в 0,2 проміле.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За даним фактом оштрафували не лише маршрутника, а й лікаря, який допустив до керування пасажирським транспортом водія у стані алкогольного сп'яніння.

Нагадавши, молодий українець загинув у ДТП у Словаччині: водія затиснула багатотонна фура

У Словаччині 10 березня, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю водія з України. На жаль, молодий чоловік загинув.

Як повідомляв портал Знай.uа, у горах під Львовом фура розчавила легковик

Також Знай.uа писав, фура розчавила натовп велосипедистів під Броварами