На Херсонщині, в селі Щасливе, виявили труп безвісти зниклої дівчинки, пошуки якої тривали чотири дні. Вбита 7-річна Маша Борисова можливо перед смертю була згвалтована.
Про це повідомив начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін. Точні деталі будуть встановлені після судової експертизи, передає "dtp.kiev.ua".

Відомо, що тіло маленької Марії Борисової виявили в покинутому сараї на вулиці, де вона жила, після чотирьох днів напружених пошуків.

Судячи з видимих тілесних ушкоджень на тілі, дівчинку задушили. Не виключають також, що дитина зазнала зґвалтування – це ще належить встановити експертизі.
Зараз поліція відпрацьовує версії про можливу причетність до вбивства дівчинки жителів села Щасливе. Попередньо під підозру потрапляють всі жителі.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Наразі кримінальне провадження, відкрите раніше за фактом зникнення Марії Борисової, перекваліфіковано на п.2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, а саме - умисне вбивство малолітньої дитини. Наразі вживаються всі необхідні слідчі та розшукові заходи для встановлення підозрюваного та обставин смерті дівчинки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше Однорічна дитина назавжди втекла з сільського будинку і замерз в очеретах: мама забула закрити двері

Як повідомляє портал «Знай.иа» Шаманка забила 9-річну дівчинку палицею, виганяючи "злих духів": мати стояла і дивилася

Також «Знай.иа " писав, що 11-річний хлопчик загинув на морозі: кілька днів не міг відігрітися