У ніч на п'ятницю, 12 березня, на київському Подолі загорівся будинок престарілих.

Як повідомили в прес-центрі Державної служби з надзвичайних ситуацій, загоряння сталося на вулиці Лісозахисній, 11-Б.повідомлення про пожежу надійшло о 5:51 ранку. У цей момент в будівлі знаходилися 65 осіб.

Як з'ясувалося пізніше, пожежа почалася на даху триповерхового будинку і поширилася на 100 метрів.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Лише до 7:17 ранку пожежникам вдалося ліквідувати вогонь.

На щастя, в результаті НП ніхто не постраждав.

На місці події працювали 35 рятувальників, вогонь гасили з допомогу 8 одиниць спеціальної техніки. Причини загоряння встановлюватимуть правоохоронці.

Раніше суд відхилив скаргу захисту власника Харківського пансіонату "Золотий час", де в пожежі загинули 15 осіб, В'ячеслава Кравченка і залишив його під вартою. Засідання провели 15 лютого в режимі відеоконференції.

"Я не мав ніякого відношення до пансіонату. Наявність того, що моя дружина є господинею, не говорить про те, що я якимось чином маю до цього відношення. Так, я знав, що вона цим займається, але я не брав у цьому участі" - сказав В'ячеслав Кравченко.

Нагадаємо, що СБУ оголосила пропагандиста Шарія в державний розшук: не з'явився на допит

Як повідомляв портал "Знай.uа", на нарах із Зайцевою: як живуть засуджені за смертельні ДТП у в'язницях

Також, "Знай.uа" писав, що новий закон: в Україні збираються боротися з домашнім насильством