Киянина, який загубився в Карпатах ще на початку лютого, більше не шукатимуть. Про це розповіли у ДСНС Закарпатської області.

Як зазначається, чоловік разом із другом 14 лютого катався на лижах у районі гори Гембa. У темряві вони заблукали і загубилися. Рятувальникам вдалося знайти та повернути одного з чоловіків, проте пошуки іншого тривали аж до 5 березня.

За словами речниці рятувальної служби у Закарпатській області Наталії Бaтир, активні розшуки у горах зазвичай тривають близько трьох діб. Потім впродовж тижня зниклого шукають із спецтехнікою та збільшеною кількістю людей.

У цьому випадку розшуки вели майже місяць, однак жодних слідів живого чи мертвого туриста так і не виявили. Тому було вирішено припинити розшукову операцію.

Поки що туриста вважають зниклим безвісти. Рятувальники обіцяють продовжити пошуки, як тільки розстане сніг у горах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Неадекватний водій протаранив пункт пропуску Криму: "відпустіть, а то вб'ю"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Українці масово кинулися до Польщі після Різдва: кутю з'їли, пора на заробітки

Також "Знай.ua" писав, що На варті держкордону з Росією стала спритна вівчарка Лора: затримує порушників і виявляє контрабанду