У Києві на Майдані Незалежності з’явився покерний клуб. І відкрився він не деінде, а в сумнозвісному Будинку профспілок, у якому під час Революції Гідності загинули протестувальники.

Як зазначається, після пожежі із людськими жертвами Будинок профспілок пережив ремонт і перепланування. Зважаючи на трагічні події, які там сталися, у приміщенні пропонували зробити музей Революції Гідності. Однак були спроби відкрити у ньому ресторан чи казино.

Тепер же, судячи з допису покерного клубу FullHouse в Instagram, у приміщенні відкриють клуб спортивного покеру. У Федерації профспілок України вирішили віддати підвал будівлі в оренду на термін в десять років ще в травні 2019 року.

За інформацією ЗМІ, перші ігри в новому клубі відбулися вже 11 березня. Крім спортивного покера, тут обіцяють влаштовувати ще й ігри на гроші.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Андрій Садовий у свято Водохреще згадав події на Майдані, які відбувалися сім років тому.

Як повідомляв портал "Знай" Садовий "відспівав" локдаун на Різдво: водили козу попри заборони. 7 січня, на його сторінці в соціальній мережі Instagram з'явився пост з українським вертепом.

Також, "Знай" писав, Садовий пустив львів'ян у шикарний особняк і розповів про виховання дітей. Незважаючи на те, що апартаменти Садового це трохи більше 600 квадратних метрів, все ж він живе досить скромно.