Кияни можуть забути про знижки на теплову енергію. Про це попередили в комунальному підприємстві "Київтеплоенерго".

Як повідомляється, споживачі теплової енергії не повинні розраховувати на те, що їх чекають знижки при оплаті комунальних послуг.

За словами директора спільного підприємства "Енергозбут" КП "Київтеплоенерго" Костянтина Лопатіна, змін у вартості послуги поки не планують. Він також пояснив, як формується поточна тарифікація послуг і які показники формують суму в платіжних квитанціях споживачів.

Лопатин повідомив, що міняти тарифи за опалення для киян не планують, вони залишаться на рівні 1654,41 гривень за Гкал.

Однак так званої "газової знижки" в цьому сезоні не буде, так як ціна блакитного палива відчутно піднялася. Також враховуються погодні особливості-оскільки в лютому в Києві було дуже холодно, столиці поглинула на 6% більше тепла, ніж у попередньому місяці.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, що у Тернополі запрацював Тренажерний зал для людей похилого віку. Прийти вони туди можуть в будь-який момент.

Як повідомляв портал Знай.uа, аферисти відкрили полювання на довірливих пенсіонерів: відбирають майно і переписують спадщину.

Також Знай.uа писав, що українців масово змусять повертати гроші за субсидії: перевірять пенсіонерів, безробітних і пільговиків.