У Києві розшукують безвісти зниклу дівчину. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, розшук неповнолітньої дівчини ведуться співробітниками Дніпровського управління поліції ГУНП у столиці.

Згідно з даними, оприлюдненими правоохоронцями, розшукувана неповнолітня Ющенко Катерина Олександрівна 2006 року народження 7 березня 2021 року пішла з місця свого постійного проживання та досі не повернулася додому.

Прикмети зниклої дитини: виглядає на 15-16 років, 164 сантиметри зросту, худорлявої статури. Волосся кучеряве, каштанове, довжиною по плечі. Очі голубого кольору.

У поліції просять тих, хто міг бачити дівчинку, повідомити їм за гарячими номерами телефонів.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

«Ось мені в 32, буває, пиво не продають. А їй би продали і паспорт не запитали», «Треба фото реальне, яке було зовсім недавно, в описі 15-16 років, на фото жінка років 35 (вибачте якщо кого образив). Як по такому фото можна знайти людину, в такій біді?», «Зараз діти виглядають не по роках», - коментують повідомлення кияни.

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - жительку села Кошарівка Дворічанського району. Жінка вийшла з дому 12 лютого і досі не повернулася. Про це повідомили в пошуковому загоні "Мілена".

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив. Інформація про це з'явилася на одній зі сторінок в соціальній мережі Facebook.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон. Про це на своїй сторінці в Facebook пише його подруга, користувачка з ніком Nata Niknafka.