У Києві розшукують безвісти зниклу дитину. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, розшук неповнолітньої дівчини ведуть співробітники Дарницького управління поліції ГУНП у столиці.

За інформацією, наданою правоохоронцями, в Києві розшукують неповнолітню Таравську Софію Семенівну, 2005 року народження.

Дівчинка ще 21 лютого 2021 року пішла з місця свого постійного проживання, та досі назад не повернулася.

Прикмети зниклої дитини: виглядає на 15-16 років, 150-160 сантиметрів зросту, середньої статури. Волосся темно-русяве.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Особлива прикмета - шрам над верхньою губою.

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

На момент зникнення була одягнута в чорну куртку із малюнком британського прапора на грудях, джинси чорного кольору і такого ж кольору черевики.

Усіх, хто володіє інформацією щодо можливого місця перебування дівчини, просять повідомити до поліції за гарячими номерами телефонів.

"Весна прийшла. Гуляй, гормон", "На вокзалі таких повно", - зазначають у коментарях кияни.

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - жительку села Кошарівка Дворічанського району. Жінка вийшла з дому 12 лютого і досі не повернулася. Про це повідомили в пошуковому загоні "Мілена".

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив. Інформація про це з'явилася на одній зі сторінок в соціальній мережі Facebook.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон. Про це на своїй сторінці в Facebook пише його подруга, користувачка з ніком Nata Niknafka.