У Чернігові зникла літня жінка, яка могла вирушити до Києва. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, жінка 1935 року народження вийшла з дому у місті Чернігів 4 березня 2021 року. Відшукати 86-річну Полуботко Антоніну досі не вдалося. Жодних відомостей про своє можливе місце перебування жінка не залишила.

Прикмети зниклої пенсіонерки: середньої статури, невисокого зросту, сиве волосся. На момент зникнення була одягнута у пальто коричневого кольору з норковим коміром, короткі темні замшеві чобітки, шапка з «морського котика» (м’яке коротке хутро). Із собою узяла темну сумку з довгими ручками та тростину.

Вже після повідомлення про зникнення пенсіонерку помітили на трасі, яка веде до Києва, неподалік від Десни.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Усіх, хто бачив чи ще побачить особу, яка підпадала б під опис, просять повідомити за номерами телефонів 0638383473, 0633696817 або 102.

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - жительку села Кошарівка Дворічанського району. Жінка вийшла з дому 12 лютого і досі не повернулася. Про це повідомили в пошуковому загоні "Мілена".

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив. Інформація про це з'явилася на одній зі сторінок в соціальній мережі Facebook.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон. Про це на своїй сторінці в Facebook пише його подруга, користувачка з ніком Nata Niknafka.