На сторінці в Instagram відомої української співачки і переможниці пісенного конкурсу «Євробачення» Джамали з’явилася нова публікація, яка неабияк заінтригувала фанатів.

«Ви його ще не бачили, але я його дуже люблю», - написала вона під знімком, на якому з’явилася у сяючому чорному піджаку та чорних лосинах.

«Ооо. Його я люблю, а особливо на танцях. Я тішуся, що через два дні вийде ваш новий альбом. Із задоволенням послухаю», - пишуть фанати співачки.

Треба додати, що образ Джамали багато кому нагадав легендарну виконавицю Шер. Особливо додає схожості екзотична зовнішність, довге чорне волосся та вбрання в стилі диско.

«Мені одному здалося, що на фото Шер?», «Заінтригували ви нас!», «Ви на цих фото схожі на Шер!», - впевнено коментують українці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Джамала "загубилася" далеко від України. Нещодавно знаменитість вирушила на зимові канікули в сонячний і жаркий Шарм-Ель-Шейх, Єгипет, насолоджуючись золотим пісочкфраом і блакитною водою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джамала поділилася з шанувальниками зворушливими фото з мамою. Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Також Знай.uа писав, Джамала підкорила українців романтичною фотосесією з чоловіком