У Києві ветеран Другої світової змушений торгувати на ринку, аби звести кінці з кінцями. Про це повідомив у Facebook місцевий мешканець Ігор Шинкаренко.

Як зазначається, дідусь торгує на ринку в Оболонському районі столиці. За його словами, йому не вистачає коштів, щоб оплатити квитанції за комунальні послуги.

"Київ, 7 березня 2021 року. Цей 93-річний дідусь - справжній міцний горішок! Брюс Віліс відпочиває в стороні. Дід приймав участь в Другій Світовій війні, дійшов до Польщі, де був поранений, і закінчив в госпіталі", – пише автор допису.

Автор зазначає, що дідусеві на той час було лише 18 років, однак це зовсім не означає, що він говорить неправду чи применшує свої біди.

Чоловік закликає всіх, у кого є така можливість, підходити до дідуся та купувати у нього якісь товари.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Нормально. 93 роки і побиратися. Ганьба країні! Цьому дідусеві сидіти б удома, так правнукам історії розповідати, а не ось так от, на холоді на "шматок" хліба заробляти», «Свекрусі 94 роки. Пережила свого сина (мого чоловіка). Перерахували пільги, забрали учасника війни. Пенсія зменшилася на 400 грн», - зазначають в коментарях.

«Усі пишуть лише про державу і чинуш. Їм позор, звичайно! А де його діти, внуки? Їм не позор?! Хіба не молодше покоління має опікуватися своїми пенсіонерами? Про державних діячів давно вже переказано негативу з головою. Їх бумеранг дістане. А от рідня... Їм позор не менший», - додають люди.

Тим часом небайдужих львів'ян просять допомогти 11-місячній Вікторії Коцовській, якій нещодавно діагностували спінально-м'язову атрофію (СМА). Врятувати дитинку може укол вартістю 2 млн 300 тис.доларів.

Мама дівчинки розповіла, що хвороба у дитини почала проявлятися в 8 місяців. Вони помітили, що донечка перестала рухати ніжками, їх піднімати, хоча раніше вже навіть намагалася сідати

Нагадаємо, що мати двох дітей бореться з меланомою і благає про допомогу: "метастази в підшлунковій"