У Чернігові мешкає багатодітна матір, якій вдалося перетворити своє хобі на прибутковий бізнес. Про це йдеться в інтерв’ю із нею видання «Чернігів».

Як зазначається, Марину Стужко в місті знає ледь не кожен – по-перше, вона виховує шістьох дітей, а по-друге - має успішний бізнес. Однак до успіху жінка йшла через відсутність грошей, зневіру та відчай.

Ідея розпочати свою справу з’явилася після того, як Марину з п’ятьма маленькими дітьми покинув чоловік – молодшій донечці було лише два рочки. Грошей не вистачало навіть на найпростіші потреби.

Жінка працювала на двох роботах, зокрема й прибиральницею у під’їздах, а одяг їм віддавали жалісливі сусіди.

Однак випадок повністю змінив життя багатодітної матері – її однокласниця, що мешкає в Іспанії, виявилася керівником агрокомпанії.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Я не дуже-то люблю скаржитися, але тоді, чомусь, так хотілося комусь виговоритися, поплакатися. Ось і потрапила вона, так би мовити, під гарячу руку. Вислухала вона мене, підтримала добрим словом, а потім і каже, мовляв, пора починати свій бізнес, так як в Україні чекати допомоги від держави можна довго, а дітей піднімати потрібно вже зараз. Запропонувала розпочати свою справу. Вирощувати на продаж», - розповідає жінка.

Спочатку Марина здивувалася і не погодилася, але потім все ж таки пристала на пропозицію.

«Є особливі гібриди, які можна вирощувати вдома. Фішка в тому, що вони пристосовані до умов квартири: температури і вологості, розміром дерева невеликі, перший урожай вже через два місяці, а плодоносять цілий рік. Якщо посадити кілька дерев, то урожай буде солідний і його можна буде вже пропонувати на продаж», - додає Марина.

Першими «вихованцями» стали вишні, апельсини, ківі і лимон. З одного дерева можна зібрати до 7 кілограмів апельсинів, а врожай збирають чотири рази на рік.

Раніше повідомляли, доглядальниця жорстоко побила 98-річну стареньку заради грошей, на крики збіглися сусіди.

Як повідомляв Знай.uа, шаманка забила 9-річну дівчинку палицею, виганяючи "злих духів": мати стояла і дивилася.

Знай.uа писав, чоловік застрелив 9-річну доньку сусіда за галасливий ремонт.