Під Києвом, у Борисполі, чоловіка затримали за неправдивий виклик поліції. Як виявилося, винахідливий молодик просто використав правоохоронців в якості таксі. Про це розповіли у Патрульній поліції Київської області" у Faсebook.

Як зазначається, до поліції зателефонував 30-річний чоловік, який повідомив, що сильно побив свою матір. Поліцейські посадили його до службового авто та поїхали до місця можливого проживання жінки.

Однак, прибувши за вказаною адресою, вони нікого не виявили. Будинок був порожній.

Тоді правоохоронці звернулися до найближчого родича заявника – його сестри. Та повідомила, що насправді чоловік разом із матір’ю мешкають в селі Велика Стариця.

Також з’ясувалося, що жодних протиправних дій проти літньої жінки не вчинялося, а правоохоронців її син викликав, щоб ті його підвезли додому.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За фактом неправдивого виклику поліції на винуватця очікує адміністративне покарання.

«А розуму хватило звернутися до поліції», «Він хвора людина», - зазначають у коментарях до повідомлення українці.

Раніше повідомляли, доглядальниця жорстоко побила 98-річну стареньку заради грошей, на крики збіглися сусіди.

Як повідомляв Знай.uа, шаманка забила 9-річну дівчинку палицею, виганяючи "злих духів": мати стояла і дивилася.

Знай.uа писав, чоловік застрелив 9-річну доньку сусіда за галасливий ремонт.