Легендарний український співак і володар найвідоміших вусів у вітчизняному шоу-бізнесі Павло Зібров похвалився любов’ю фанаток. Відповідне фото він опублікував у сторіз на своїй сторінці в Instagram.

На опублікованому знімку – дівчина із ніком lis.en.ok. У свій День народження вона зробила собі подарунок – футболку із зображенням улюбленого співака.

«Вирішила собі зробити подарунок до Дня народження – футболку з легендарним Павлом Зібровим. Знай наших! Ідея й дизайн мої, тому вона ще й єдина в тиражі», - написала дівчина. Зіброву ця ідея неабияк сподобалася, і він привітав фанатку зі святом.

Крім того, дівчина ще й додала віршовані рядки, присвячені кумиру.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Мені до фені ваш Меладзе, в моєму серці лиш Зібров. Як вуса бачу, то одразу з очей аж пломенить любов!», - додала вона.

Треба сказати, що для Зіброва це було неабиякою приємністю, про що він і повідомив у сторіз.

Раніше ми писали про те, що Олег Винник розкрив Дмитру Гордону правду про особисте життя: "Зняти штани?" На думку зірки, особисте життя артиста – це найсвятіше, що у нього є.

Нагадаємо, хто увійшов до найпотужнішої команди Олега Винника на "Голосі країни".

Як повідомляв портал Знай.uа, "холостячка" Ксенія Мішина замахнулася замінити "вовчицям" Олега Винника: знайдіть 10 відмінностей.

Також портал Знай.uа писав, що красуня з Франківська підкорила Олега Винника на "Голосі країни" і розлютила всіх вовчиць.