У Києві, у Святошинському районі, 14-річна дівчинка покінчила життя самогубством.

Про це повідомили у спільноті «ВартовіЕспресо» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, дівчинка поверталася додому з гуртка малювання. Вона зателефонувала мамі і повідомила, що вже незабаром буде вдома.

Після дзвінка дитина зайшла до під’їзду 18-поверхового будинку, скинула з себе верхній одяг та залишила його на балконі останнього поверху. Сама ж стрибнула вниз.

Врятувати життя дівчинки шансів не було – медики, що прибули на місце події, лише констатували факт смерті.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Причини, які змусили дитину вчинити самогубство, не відомі.

«Бляха, от шо робить та довбана кібер-поліція? Шукають матеріали про корупцію 10-річної давності? У нас в країні, що - айтішників мало??? Щоб пришвидшити процес знаходження і блокування тих сайтів і профілів, що дивляться діти. Та вже можна було б зробити якийсь конкурс, і взяти людей зі сторони, тямущих в цьому на якісь певні умови про нерозголошення, наприклад - і їм був би підробіток, і діти були б живі!», «Не перекладайте з хворої голови на здорову, то все виховання», - вважають кияни.

«Недогляд батьків теж ніхто не скасовував... Нинішні гаджети - це зло. Але як ідуть такі масові дитячі суїциди, то треба ж шось робити, і зі сторони не тільки батьків, а й зі сторони тих, хто до влади ближче», - додають у коментарях.

Раніше повідомляли, жінка вижбурнула чотирьох дітей з вікна і стрибнула сама: все заради вас.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві 15-річна сирота викинулася з вікна: "у батьків нові сім'ї".

Знай.uа писав, маленький українець хотів втекти з дому по простирадлі і зірвався з висоти: крики, швидка і кров на снігу.