У Києві проходить чергова акція протесту. Цього разу низькими пенсіями обурені ветерани силових структур. Про це повідомляє телеграм-канал PavlovskyNEWS.

Як повідомляється, колони обурених низькими пенсійними виплатами ветерани-силовики з протестним маршем рушили у напрямку до офісу президента.

За словами самих протестувальників, вони стали жертвами дискримінації: ті співробітники правоохоронних органів, які виходять на пенсію зараз, можуть розраховувати на виплати в два, а то і в три рази вище тих, хто пішов на заслужений відпочинок раніше.

У Пенсійному фонді заявляють, що не збираються збільшувати пенсії тим, хто заробив їх значно раніше.

Фото: PavlovskyNEWS
Фото: PavlovskyNEWS

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Фото: PavlovskyNEWS
Фото: PavlovskyNEWS

Фото: PavlovskyNEWS
Фото: PavlovskyNEWS

За даними телеграм-каналу, серед вимог, висунутих протестувальниками-якнайшвидша зустріч їхньої робочої групи з президентом України Володимиром Зеленським.

Минулий раз мітинг ветеранів проводився в лютому 2020 року, проте ніякого результату не приніс.

Нагадаємо, що Зеленський з Еміратів наказав Тарану і Хомчаку терміново їхати на Донбас: "чекаю вже завтра".

Як повідомляв портал Знай.uа, візит Зеленського в ОАЕ на День святого Валентина: які документи підписав президент з принцом Абу-Дабі.

Також Знай.uа писав, що прес-секретар Зеленського Мендель пішла словами проти мітингів: "Фейками не створити демократію".