У Києві виклик таксі для 19-річної дівчини закінчився трагічно. Переплутавши автомобілі, вона потрапила в руки до ґвалтівників. Про це повідомили в поліції Київської області.

Як зазначається, дівчина подзвонила до служби таксі й сіла не до тієї машини. В машині перебували двоє незнайомих чоловіків.

Псевдо-таксисти вирішили скористатися ситуацією, та завезли дівчину до села Білогородка, де вони проживали. Там вони скористалися тим, що дівчина не могла чинити їм опір, та зґвалтували її.

Жертва повідомила правоохоронцям про факт зґвалтування. Поліцейські швидко розшукали та затримали одного з кривдників, який виявився 42-річним громадянином Азербайджану.

Злочинця затримали, за зґвалтування йому загрожує від семи до дванадцяти років тюрми. Зараз правоохоронці розшукують його спільника.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

«Дивно, звичайно, коли таксисти під'їжджають, то передзвонюють», «Як мені подобається, як звинувачують знову жертву, особливо жінки. Я сама якось сплутала таксі, просто не подивилася номер і не перепитала. мені пощастило, що це було теж таксі і чекало інших людей. Зрозуміла, коли він повернув не туди. Але якщо дівчина була добре випила, то навряд чи вона зверне увагу, скільки було людей і номер машини», - пишуть у коментарях кияни.

«Сподіваюся, дегенератів посадять і не буде ніяких "екстрадицій" додому і інших відмазувань та викупів. Це питання повинне стати справою честі для поліції та всіх адекватних людей! Подібна мразь повинна боятися при в'їзді в країну взагалі думати про таке!», - обурюються люди.

Нагадаємо, "Скопинський маніяк" на волі: 3,5 роки тримав у підвалі дівчаток, які народжували йому дітей

Як повідомляв "Знай.ua", небезпечний маніяк втік з в'язниці, поліція і армія виставили блокпости

Знай.ua писав, копи спіймали священика з дзвонарем, які роками ґвалтували неповнолітніх хлопчиків