Стало відомо про те, що планують робити з мережею 5g. де і коли в столиці її тестуватимуть, а також прикметні терміни появи.

Таким чином повідомляється, що на території інноваційного парку UNIT.City у Києві зовсім скоро почнеться тестування мережі 5G. про це розповіли в Міністерстві цифрової трансформації.

Керівництво парку та міністерства вже встигли узгодити меморандум про співпрацю. Він передбачає створення тестового майданчика з використанням нової технології зв'язку 5G на території UNIT.City. Також, розвиток інноваційного підприємництва та впровадження даної технології в різні сфери життя суспільства, і так далі.

Варто відзначити, що Ліцензії для роботи мережі 5G в Україні почнуть продаватися вже взимку цього року, але, спочатку даною технологією більше будуть більше користуватися саме промисловці.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Все тому що в Україні немає такої кількості смартфонів, які підтримують технологію 5G. вони тільки починають поступово з'являтися в житті українців.

Раніше повідомляли, американські мільярдери рекордно багатіють під час пандемії, поки прості люди не можуть звести кінці з кінцями.

Як повідомляв "Знай.ua", SpaceX маска побила рекорд космонавтики: "143 за раз". Про це стало відомо завдяки повідомленню SpaceX у соцмережі Twitter.

"Знай.uа" писав, Ілон Маск подарує $100 млн за "упаковку" для неприємних запахів: взяти участь може кожен.