У Києві підозрювану в убивстві поліцейської взяли під варту на два місяці. Про це розповіли у столичній прокуратурі.

Як сказано в матеріалах справи, труп 37-річної жінки, яка працювала старшим інспектором одного з департаментів Національної поліції України, виявили під вікнами будинку на проспекті Бажана. На тілі були численні колото-різані рани.

з численними колото-різаними пораненнями.

В результаті розшукових дій правоохоронці вийшли на підозрювану у злочині 37-річну мешканку Києва, яку оперативно затримали.

Як зазначається, мотивом злочину нібито міг стати раптово спалахнулий конфлікт між жінками, які були добре знайомі.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

У підозрюваної також вилучили ніж, який, як припускають, і став знаряддям убивства. Зараз правоохоронці намагають встановити всі обставини та уточнити мотив злочину.

За скоєне жінці загрожує від семи до 15 років тюремного ув’язнення.

«Як жінка, може стільки ударів нанести? Тим більше поліцейська! Самозахисту не має?! Дивно», - не можуть зрозуміти кияни, коментуючи повідомлення прокуратури.

Нагадаємо, що хоробра дружина відбила чоловіка від нападників: відтягнула за волосся і роздала стусанів.

Як повідомляв портал Знай.ua, мати вбила двох своїх дітей, а після цього наклала на себе руки, повісившись у власній квартирі.

Також Знай.uа писав, що у Москві виявили труп 20-річної українки: померла з голоду.