Стало відомо про те, що в Києві зник безвісти чоловік. Поїхав на заробітки і більше його ніхто не бачив.

Таким чином повідомляється, що родичі шукають зниклого Гнатенка Павла Павловича. Він 1987 року народження.

Про його зникнення повідомили на сторінці Київ Оперативний у соціальній мережі Facebook.

Павло поїхав до Києва на заробітки, мав працювати на будівництві. Однак, близько двох тижнів тому перестав виходити на зв'язок. У повідомленні йдеться про те, що 25 лютого з ним зв'язувалися останній раз.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція

Тих, хто володіє будь-якою інформацією про те, де зараз може перебувати зниклий Павло, просять телефонувати 102.

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - жительку села Кошарівка Дворічанського району. Жінка вийшла з дому 12 лютого і досі не повернулася. Про це повідомили в пошуковому загоні "Мілена".

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив. Інформація про це з'явилася на одній зі сторінок в соціальній мережі Facebook.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон. Про це на своїй сторінці в Facebook пише його подруга, користувачка з ніком Nata Niknafka.