У Києві розшукують двох дівчаток 15 та 16 років, які втекли з дитячого будинку. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, розшуком дітей займаються співробітники Бориспільського управління поліції ГУНП області.

За даними правоохоронців, малолітні дівчата проживали у дитячому будинку сімейного типу в місті Бориспіль, Київської області.

Старшій дівчинці, Стельмашенко Тамілі, 16 років. Меншій, Федоровій Альоні, 15 років. Учора, 9 березня 2021 року вони вдвох приблизно о 7:40 ранку пішли з місця проживання в «Дитячому будинку сімейного типу родини Ставцевих», розташованого в провулку Спортивному, та досі не повернулися назад їх місцезнаходження не відоме.

Прикмети Стельмашенко Таміли: виглядає на 16 років, на зріст 163 сантиметри, середньої статури. Маєє довге пряме волосся, фарбоване у темний колір. Обличчя овальної форми, очі карі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

На момент зникнення була одягнута в чорну куртку, джинси чорного кольору, чорне взуття. Із собою взяла рюкзак сріблястого кольору.

Прикмети Федорової Альони: виглядає на 17 років, на зріст 163 сантиметри, середньої статури. Має волосся середньої довжини, пряме, фарбоване в чорний колір. Обличчя овальної форми, очі зеленого кольору.

На момент зникнення була одягнута в чорну довгу куртку, чорні джинси, взуття зеленого кольору. Із собою взяла фіолетовий рюкзак.

Усіх, хто бачив схожих дівчат, просять повідомити про це до поліції.

Нагадаємо, раніше у Тернополі зник чоловік, який проходив службу за контрактом у військовій частині. Ніхто не знає про те, де він зараз може перебувати.

Як повідомляє портал "Знай.uа" На Львівщині розшукують безвісти зниклого чоловіка, який мав повернутися додому, але зв'язок з ним обірвався.

Також "Знай.uа" писав, що на Львівщині в селі Сороки-Львівські поліцейські розшукують зниклого безвісти Кобилюха Миколи Михайловича 1951 року народження.