У Києві розшукують 13-річну дівчинку, яка пішла з дому та назад досі не повернулася. Її шукають рідні, передають у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, розшуком дитини займаються співробітники Святошинського управління поліції ГУНП столиці.

За інформацією правоохоронців, малолітня Гаркуша Анна Олексіївна, 2008 року народження, 8 березня 2021 року залишила місце свого постійного проживання, і наразі не відомо, де вона може перебувати.

Прикмети зниклої дитини: виглядає на 13-14 років, 150 сантиметрів зросту, худорлявої статури. Має фарбоване в чорний колір волосся.

Особлива прикмета – невеликий шрам на кінчику носа.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На момент зникнення була одягнута в чорну куртку з капюшоном, такого ж кольору джинси. Взута в чорні зимові кросівки зі світловідбиваючими смужками по боках.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Усіх, хто володіє хоча б якоюсь інформацією про можливе місце перебування дитини, просять повідомляти до поліції.

«Дивитися всі відеокамери від будинку і куди йшла», - радять у коментарях небайдужі кияни.

Нагадаємо, раніше у Тернополі зник чоловік, який проходив службу за контрактом у військовій частині. Ніхто не знає про те, де він зараз може перебувати.

Як повідомляє портал "Знай.uа" На Львівщині розшукують безвісти зниклого чоловіка, який мав повернутися додому, але зв'язок з ним обірвався.

Також "Знай.uа" писав, що на Львівщині в селі Сороки-Львівські поліцейські розшукують зниклого безвісти Кобилюха Миколи Михайловича 1951 року народження.